fürdőszoba, Fürdőszoba felújítás és átalakítás, Fürdőszoba felújítás
fürdőszoba csempézése és burkolása

Fürdőszoba felújítás és átalakítás

Fürdőszoba felújítás és átalakítás a megrendelő szemszögéből.

Gyerekkorom kedvenc tevékenysége volt, hogy rohangáltunk a kertünkben színesítve egy kis bújócskával hol a fák mögött, hol a bokrok aljában játékosan csillogó szemekkel. Úgy nőttem fel, hogy a panel feelinget csak 1-1 napra éltem át, mikor a szülök lepasszoltak minket a nagyszülőkhöz egyéb programjuk miatt. Tipikus kuckós érzés jut eszembe, apró terek és helyiségek, sötét és fénytelen konyha, zsúfolt pici fürdőszoba, a lépcsőháznak pedig volt mindig egy sajátos illata.

Évekkel később úgy alakult az életem, hogy lakás vásárlásba kezdtem. Rengeteg kisebb nagyobb, modernebb, újabb építésű vagy régi lepukkadt fürdőszoba kialakítási lehetőséget vettem szemügyre. Végül befektettem egy közel 50 éves ócska, viszont cuki kecóba, amiben a fürdőszoba volt a leggyengébb pont.

Nem igazán volt tapasztalatom abban, hogy miképp varázsoljak hiper-szuper csinos fürdőszobát belőle. Bármikor beléptem új szerzeményembe kis híján fuldokolni kezdtem a dohos, poros, penészes, irdatlan állapotoktól.

Ilyenkor azt éreztem életem legrosszabb döntését hoztam meg. Elfogott a frász! Jaj, mi lesz ebből, majd érzékenyen és nőiesen sírva fakadtam.. Ahogy kell.. Sosem lesz ebből semmi!

Kétségbeesésemet látva egyik kedves barátom ajánlott egy fürdőszoba generál kivitelező csapatot, akik segíthetnek. Na, gondoltam biztos a lehúzásé lesz a főszerep, indultam ki a rémtörténetekből, amit sokszor hallani lehet. Majd mégis adtam egy esélyt a találkozóra, hiszen beláttam én még fejben sem tudom elkezdeni a fürdőszoba felújítás folyamatait.

Reggel volt az említett találkozó ezzel a híres csipet-csapattal, őszintén semmi jóra nem számítottam, zsongott a fejem az előítéletektől és a bizalmatlanságtól.

Széles mosollyal, pontban a megbeszélt időpontban landolt a lakásom elött két úriember, akik szerencsére külsőleg is megnyerőek voltak.

Már az első pár mondat után úgy éreztem hiteles szakembernek tűnnek.

A jól betanult és kényes kérdésekkel felkészülve vizsgáztattam őket. Meglepő módon készségesen válaszoltak, és igyekeztek mindent pontosan elmagyarázni és engem megnyugtatni. Másnap időben meg is kaptam az árajánlatukat, részletesen kidolgozva, hogy a hozzá nem értő is megérthesse! Igazán megnyerő volt számomra. Aludtam egyet a nagy döntésre miszerint elnyerték a megbízást!fürdőszoba, Fürdőszoba felújítás és átalakítás, Fürdőszoba felújítás

HURRÁ, kezdődhet a munka! Álmaimban nem gondoltam volna, hogy lesz még ennél nagyobb a felfordulás, borultak a falak, kikerült a felismerhetetlen fürdőkád, az akkori idők kedvenc műanyag borításai, és hát a retró csempe igazi „nagyis” színben.

Lenyűgözőnek találtam a szakemberek hozzáállását és türelmét, amivel napról napra bontották ki az idejét múlt darabokat teret csinálva valami szebbnek és újnak.

A megbeszéltek szerint általam megálmodott csempét és burkolatot elkezdték letenni, ez volt az a pillanat, amikor ÉN IS újjászülettem!

Akkora volt az örömujjongás, hogy erre szerintem a szomszédok is rájöttek.

Aztán hirtelen minden felgyorsult a fürdőszoba felújítás tekintetében. Céltudatosan és folyamatában érkeztek a szakemberek.

A vízvezeték szerelő, a villanyszerelő. Mindenki a megfelelő periódusban tette oda munkáját precízen és tökéletesen.

Lassan bekerült a kád, a mosdó, a toalett, majd jöttek a minőségi szaniterek. Itt azért megemlíteném, hogy a szakemberek minden beépített elem kiválasztásánál segítették a döntés, mivel sokféle, különböző ár, szín, időtállóság volt a szempont.

Napról napra csak ámultam és bámultam. Hihetetlen, lassan de biztosan valósággá vált! KÉSZ LETT! Ilyen vagy ehhez hasonló eufóriát még soha nem éreztem, az álmom teljesült!

A szakemberek és a megbízható lelkes csapat nélkül nem sikerült volna. Végre egyszer jól döntöttem, hogy megbíztam ŐKET! Hozzáértésükkel, bizalommal és teljes odaadással varázsoltak ékszerdobozt apró lepukkadt fürdőszobámból, amit mostantól évekig felhőtlenül élvezhetek majd!

Köszönöm.