, fürdőszoba bútor, Fürdőszoba felújítás

Mire megépítünk egy házat, megtervezzük és összerakjuk fejben a stílusát, minden egyes szegletét, apró részletességgel kigondolva és megtervezve az szobákat, teret, szinte az összes zeg-zugot…

Valószínű hónapok telnek majd el. Most lépjünk egy nagyot, fejben készen van, rendben akkor kezdjünk neki! Mikor már látjuk szobák és apróbb tereink fala már áll, egy óriási lépést haladtunk az építkezésben előre. Szépen állnak az alapok, felépült a ház, kezdődjön a belső munka.

Ez az a pillanat, amikor újabb álmodozás, tervezgetés, puzzle játék következik, miképp, hogyan legyen meg a harmónia és összhang a burkolatok, színek, csempék, berendezések között. Ekkora már sokszor azt tapasztalom, igen elfárad a család, kimerülnek az ötletek, búslakodnak az ügyfelek. Fontos a bizalmi kapcsolat a megrendelő és kivitelező között, ha ez nincs meg kár a gőzért!

A megfelelő bizalommal tudjuk felmérni pontos és kifinomult elképzelését kedves megrendelőinknek.

Ahogyan a konyha úgy a fürdőszoba is a legszebb gyöngyszeme szokott lenni egy háznak, így igen jelentős figyelem irányul arra, hogy tökéletes, sőt, szuper tökéletes legyen!

Egyértelműen itt sincsen két egyforma. Ezért sokszor, mivel egyedi fürdőszoba bútorokról valamint megismételhetetlen rendelésekről beszélünk, leülünk egy hosszabb megbeszélésre ahol szó szerint minden cm-et, átbeszélünk, áttárgyalunk, és szemléltetjük a kivitelezés folyamatát.

Természetesen ez magába foglalja azt is, hogy milyen csempét, milyen méretben, milyen áron hol szerezzünk be.

Aztán, hogy ezeknek felrakásához milyen ragasztót használjunk, szaniterek, kádak, mosdók, zuhanyzók hol helyezkedjenek el. Majd az egyedi bútorhoz használt anyagok következnek.

Egyedi fürdőszoba bútor készítésével régóta foglalkozunk, ami mint minden a technikával fokozatosan változik és fejlődik. Általában követjük a megrendelők igényeit, de ha kell szívesen adunk tanácsot, főleg ami a kivitelezést illeti.

A legelső momentum ilyenkor, hogy szemügyre vegyük a helyszint és pontos méreteket készítsünk, valamint megértsük a kedves megrendelő mit, hova képzel el, hiszen hogyan is tudnánk álmaik megvalósításában segíteni ezen adatok ismerete nélkül.

A következő lépésként bemutatjuk a tulajdonosoknak, hogy milyen anyagokkal, faanyagokkal szoktunk dolgozni, van e számukra megfelelő, vagy lenne e más elképzelésük. Mindent be tudunk szerezni, arra az esetre is, ha mégis valamilyen különlegesebb megoldást kívánnának.

Őszintén bevallom éltünk már át furcsa kéréseket, amikor aztán végül minden jól sült el. Gyönyörű, egyben igazán különleges bútort alkottunk, mindezt úgy, hogy harmonizálni is tudjon a többi bútor anyagával és színével

Csináltunk már nagyon picike panel fürdőszobából egyedülálló ékszeres dobozt, ahol majdnem minden icipici sarkába helyeztünk el gyönyörű fapolcos bútort.

Tevékenykedtünk nagyobb házban mikor szuper high-tech fürdőszoba bútorát kellett különccé varázsolnunk a mai stílus és trendek irányvonalaihoz igazítva. Napokig ötleteltünk és egyezkedtünk melyik forma legyen, mivel tudjuk színesíteni, és mi lenne az, ami igazán passzol a ház jellegzetességéhez.

Nagyon különös érzés mikor szembesülünk azzal, hogy mekkora örömöt szerezhetünk kedves megrendelőinknek és hozzájárulhatunk ahhoz, hogy újdonsült otthonukban jól érezzék magukat.

Gyönyörködhetnek nap, mint nap abban, hogy milyen jó döntést hoztak és egy percig sem bánják fürdőszoba bútorok egyediségét, SŐT!!!!!