Teljes kivitelezés akár 15 nap alatt!

Generál kivitelező szakemberek közvetítése rövid határidővel

Amennyiben szeretné mi díjmentesen kimegyünk Önhöz és felmérjük a fürdőszoba kivitelezésével kapcsolatos igényeit. Sőt, igyekszünk mindenben a segítségére lenni, hogy minden a lehető leggördülékenyebben menjen. Akár az alapanyagok, csempék, járólapok és a szaniterek beszerzésében is tudunk segíteni., Rólunk, Fürdőszoba felújítás, Fürdőszoba felújítás

Bízunk abban, hogy Önnel szorosan együttműködve létrehozunk egy újabb örömforrást, ami valóban az Ön otthona ékessége lesz! Hiszen minden ingatlan ékszerdoboza a fürdőszoba, a megtisztulás és újjászületés helyisége.

Elérhetőségünk itt található.

, Rólunk, Fürdőszoba felújítás, Fürdőszoba felújítás


 


, Rólunk, Fürdőszoba felújítás, Fürdőszoba felújítás

Elérhetőségünk itt található.

 Amennyiben szeretné mi díjmentesen kimegyünk Önhöz és felmérjük a fürdőszoba kivitelezésével kapcsolatos igényeit. Sőt, igyekszünk mindenben a segítségére lenni, hogy minden a lehető leggördülékenyebben menjen. Akár az alapanyagok, csempék, járólapok és a szaniterek beszerzésében is tudunk segíteni.

A felmérés után pedig a kivitelező Partnerünk küldi Önnek az ajánlatot, mi ugyanis a kivitelezésben már nem veszünk részt, csak a munkát közvetítjük a Partnerünk felé.

A munka kivitelezésére az Önnel szerződő vállalkozás garanciát vállal. Fontos kiemelni, hogy a weboldal üzemeltetői nem azonosak a kivitelező társasággal, céggel.

A weboldal tulajdonosa csak mint ügynöki tevékenységet végez, a fürdőszoba felújításával foglalkozó társaság részére. A garanciát az Önnel szerződésben álló vállalkozás vállalja majd, amiről írásos dokumentációt írnak. Ezt mindenképpen köteles a megrendelő a vállalkozással megírni és tisztázni minden jogi körülményt. A weboldal üzemeltetői a www.fürdőszoba-felújítás.hu teljes tartalom és információ tekintetében egy általános információt nyújt a webhely felkeresőinek. Minden, ami megrendelő és a felújítással foglalkozó vállalkozás között jön létre üzleti titok és az csak a vállalkozó és megrendelő számára ismert. A weboldal üzemeltetőit semmilyen felelősség nem terheli a munkavégzésből fakadó károkért. Minden felelősséget a felújítással megbízott vállalkozás, vagy vállalkozó, kivitelezőt terhel. Minden jogi követelményt, garanciát, dokumentumot és számlát az Önnel leszerződött vállalkozásnak kell biztosítania.

Jogi nyilatkozat

GDPR adatvédelemi szabályzat