Teljes kivitelezés akár 15 nap alatt!

Generál kivitelező szakemberek rövid határidővel

Amennyiben szeretné mi díjmentesen kimegyünk Önhöz és felmérjük a fürdőszoba kivitelezésével kapcsolatos igényeit. Sőt, igyekszünk mindenben a segítségére lenni, hogy minden a lehető leggördülékenyebben menjen. Akár az alapanyagok, csempék, járólapok és a szaniterek beszerzésében is tudunk segíteni., Rólunk, Fürdőszoba felújítás

Bízunk abban, hogy Önnel szorosan együttműködve létrehozunk egy újabb örömforrást, ami valóban az Ön otthona ékessége lesz! Hiszen minden ingatlan ékszerdoboza a fürdőszoba, a megtisztulás és újjászületés helyisége.

Elérhetőségünk itt található.

, Rólunk, Fürdőszoba felújítás


 


, Rólunk, Fürdőszoba felújítás

Elérhetőségünk itt található.

 Amennyiben szeretné mi díjmentesen kimegyünk Önhöz és felmérjük a fürdőszoba kivitelezésével kapcsolatos igényeit. Sőt, igyekszünk mindenben a segítségére lenni, hogy minden a lehető leggördülékenyebben menjen. Akár az alapanyagok, csempék, járólapok és a szaniterek beszerzésében is tudunk segíteni.

A felmérés után pedig a kivitelező Partnerünk küldi Önnek az ajánlatot, mi ugyanis a kivitelezésben már nem veszünk részt, csak a munkát közvetítjük a Partnerünk felé.

A munka kivitelezésére az Önnel szerződő vállalkozás garanciát vállal. Fontos kiemelni, hogy a weboldal üzemeltetői nem azonosak a kivitelező társasággal, céggel.

A weboldal tulajdonosa csak mint ügynöki tevékenységet végez, a fürdőszoba felújításával foglalkozó társaság részére. A garanciát az Önnel szerződésben álló vállalkozás vállalja majd, amiről írásos dokumentációt írnak. Ezt mindenképpen köteles a megrendelő a vállalkozással megírni és tisztázni minden jogi körülményt. A weboldal üzemeltetői a www.fürdőszoba-felújítás.hu teljes tartalom és információ tekintetében egy általános információt nyújt a webhely felkeresőinek. Minden, ami megrendelő és a felújítással foglalkozó vállalkozás között jön létre üzleti titok és az csak a vállalkozó és megrendelő számára ismert. A weboldal üzemeltetőit semmilyen felelősség nem terheli a munkavégzésből fakadó károkért. Minden felelősséget a felújítással megbízott vállalkozás, vagy vállalkozó, kivitelezőt terhel. Minden jogi követelményt, garanciát, dokumentumot és számlát az Önnel leszerződött vállalkozásnak kell biztosítania.

Jogi nyilatkozat

GDPR adatvédelemi szabályzat