, Vízvezeték szerelő, Fürdőszoba felújítás

Vízvezeték szerelő szakemberünk segít Önnek!

Házépítés, lakásvásárlás, felújítás vagy csak éppen csak egy kis helyrepofozás, legyen bármelyikről szó a vizes blokkok tökéletességén igen nagy a fókusz és a felelősség.

Nem olyan régen egy megrendelőm mesélte, hogy amikor egy erdei házikót vásároltak hétvégi kikapcsolódás miatt, kis javításokból lett aztán egy igen húzós költség spirál! Mi történt? Elmesélem!

Át kellett alakítani a tereket, mert a pici ház így még szűkebb lett volna, persze a fürdőszobával indított a csapat ahova, kád, mosdó,új toalett, gyönyörű csempe és szuper csúszásmentes

, Vízvezeték szerelő, Fürdőszoba felújítás
vízvezeték szerelő szakember

járólap került. A falak mögött és alatt, persze új és friss vízvezetékek és csövek kerültek elhelyezésre. Egyszer csak arra lettek figyelmesek, hogy vizesedik a szomszédfal ahova éppen már készülődtek a konyhabútor beépítéshez, na de így TILOS volt, vizes falakra! Jött vissza a vizes, jött vissza burkoló, kérdés volt mi lesz most!

Kiderült, hogy az egyik cső összeillesztésnél vízszivárgás keletkezett, ami miatt átázott a fal. Persze ahhoz, hogy a munka megfelelően és hozzáértően el legyen végezve újra fel kellett törni a burkolatot és a csempét, hogy hozzáférjenek. Érthetően így húzódott a konyhabútor beépítése is, mert a falaknak száradni kellett.

Extra költség, még annyi utánajárás, csempe nem volt új készleten,az asztalos haladt volna, jött a hideg és még nem említettünk mindent, a miilyenkor a bosszúságot csak fokozza.

A generálkivitelezést nagyon pontosan kell ütemezni ahhoz, hogy senkinek ne raboljuk a drága idejét.

Gondolok itt arra, hogy abban az esetben, amikor a fürdőszoba készül, a munkafázisoknál egyeztetünk a vízvezeték szerelővel, a villanyszerelővel, illetve a hideg vagy meleg burkoló kollégával attól függően milyen padlózatot kíván a megrendelő. A munka menetét nem tudnánk ilyen pontossággal megszervezni, ha nem hozzáértő szakemberekkel dolgoznánk együtt,így az ügyfeleink felé sem vállalhatnánk az átadás pontos időpontját.

, Vízvezeték szerelő, Fürdőszoba felújítás
vízvezeték szerelő

 Nálunk a vízvezeték szerelő szakember általában nem is csak egy személy, hanem két szakember végzi együttesen. Ami a munka minősége miatt is nagyon fontos tényező. Tudjuk, hogy a burkolatok mögött és alatt futnak a vezetékek, amit egy pókháló precizitással kell kiviteleznünk. Amikor arról beszélünk, hogy melyik cső milyen vastag,hogyan illeszthetők egymáshoz, mi a tömítő anyag, hogy állja majd ki a hideg és meleg hőingadozását, mennyire lesz tartós, bírja e megfelelően a terhelést,miképp találkozik a vízvezeték az elektromos hálózattal, hiszen a padlózat alatt már fut padlófűtés is… stb.

Több szem többet lát, és több kéz hatékonyabban dolgozik elvével, nagyon hatásosan és kiváló minőségben tudunk dolgozni, ami éppen azért fontos, hogy ne merüljön fel, hogy javító munkákat kelljen elvégezni!

A mai technika fejlődésének köszönhetően kollégáink nagyon gyakran frissíthetik tudásukat illetve fejleszthetik magukat tovább, szinte folyamatosan.

 Kivitelezőként látom, hogy mindig nagy dilemmamegrendelőinknek, kivel mit csináltassanak meg, hogy bizonyosodjanak meg arról,hogy a szakember tényleg hozzáértő! Ezért nagy segítség számukra, hogy a cégünk teljesen és átfogóan gondoskodik a munkamenetek megszervezéséről és ehhez biztosított szakemberekről.

Erre jó egy összeszokott csapat, akiknek ismerjük a tehetségét, munkájának megbízhatóságát és a hatékonyságát.

Vízszerelés és duguláselhárítás esetén ajánljuk magunkat. 🙂

, Vízvezeték szerelő, Fürdőszoba felújítás